Üdvözöljük a
Városi Könyvtár Tab
ideiglenes weboldalán!

Weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll, így ide az ideiglenes oldalunkra csak a legszükségesebb információkat töltöttük fel.

Hamarosan megújulunk…

A könyvtár épületét a közelmúltban újították fel, illetve mostanság is folynak még bizonyos munkálatok. A fizikai megújuláson kívül, hamarosan a weboldalunk is egy teljesen más, modern felületet kap, ahol reméljük sokkal nagyobb élmény lesz a böngészés.

1 %

A Városi Könyvtár Tab ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a 2021. évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták a könyvtár működését.

Az 1%-os felajánlásokból befolyt összeget az intézmény az állománya bővítésére fordítja.

Reméljük, hogy a következő évben is számíthatunk támogató segítségükre!
Adószámunk: 15570839-1-14

Köszönjük!

Online katalógus

Online katalógusunkkal kényelmesen, otthonról követheti nyomon kölcsönzési adatait intézményünk honlapján. Nevét és a kölcsönző kártyáján levő kódszámát beütve megnézheti, hogy milyen könyvek vannak kint Önnél, s ezeknek mikor jár le a kölcsönzési határidejük. Kereshet a könyvtár katalógusában, megnézheti, hogy egy bizonyos dokumentum megvan-e, bent van-e, s ha kölcsönzésben van, mikor hozzák vissza. Megtudhatja, hogy egy bizonyos szerzőnek milyen kötetei találhatóak a könyvtár állományában.

Az online katalógus használata

A kölcsönzési információknál adja meg a nevét, kölcsönzési kártyája kódszámát, majd kattintson a keresés indítására. Ekkor megjelenik a kikölcsönzött könyvek listája és a kölcsönzési határidő. Keresés a könyvtár adatbázisában – ha egy bizonyos könyvet keres, a főcím rovatba írja be a dokumentum címét (ha tudja a szerző nevét is, szűkítheti a találati listát), majd kattintson a keresés indítása gombra.

Városi könyvtár online katalógusa

Tagkönyvtáraink online katalógusa

Elérhetőségeink

Központi e-mail cím

info@tabikonyvtar.hu

Telefon/fax

+36-84/525-212

Nyitvatartás

Hétfő: 8:00-16:00
Kedd: Zárva
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Cím

8660 Tab, Ady Endre utca 5.

Munkatársak

Intézményvezető:
Sebestyén Árpádné
igazgato@tabikonyvtar.hu

Gyermekkönyvtáros:
Vörös Brigitta
gyerekkonyvtar@tabikonyvtar.hu

Tájékoztató könyvtáros:
Papp Anasztázia
olvasoszolgalat@tabikonyvtar.hu

KSZR Könyvtárhálózati koordinátor:
Szabó István
kszr@tabikonyvtar.hu

Megszakítás